Filtruoti pagal

DOVANŲ IDĖJOS

Ne paslaptis, kad daugeliui žmonių visada labai norisi išrinkti tokią dovaną, kuria gavėjas būtų itin pradžiugintas, juk jos išrinkimas - procesas, reikalaujantis itin daug pastangų. Kiekvienas iš mūsų būname itin nudžiuginti, gavę labai trokštamą daiktą ar paslaugą per savo gimtadienį. O ką jau kalbėti apie maloniai išreikštą dėmesį, juk mes suprantame, kad tas žmogus, kuris pirko šį daiktą apie mus galvojo, suko galvą, ieškojo dovanų idėjų, buvo itin dėmesingas ir nupirko būtent tą, apie ką mes svajojome. Visada būna daug maloniau gauti tai, kas iš tikrųjų reikalinga, nei tai, ką netrukus padėsi į stalčių ir niekada daugiau neprisiminsi.

Ką dovanoti mamai, tėčiui, vaikui ir paaugliui?

Vienareikšmiškai, dovanoti yra svarbu, tai dėmesys ir išreikšta pagarba kitam. Prieš rinkdami ir pirkdami, pirmiausia pagalvokite apie tuos, kuriems dovanosite. Ar tai vyresnis žmogus? Ar tai vaikas? O gal renkate paaugliui? Taip pat ne ką mažiau svarbu ir kokia bus proga. Gal renkate gimtadieniui, o gal mergvakariui? Ar tai jaukus ir mielas daiktas mamos dienos proga? O gal sveikinsite mokyklos baigimo ir atestato gavimo proga? Kiekviena iš šių dienų yra ypatinga ir daiktą, kurį pirksite gimtadieniui, tikėtina, labai skirsis nuo to, kurį pirksite moters dienai. Dovanų idėjų šioms progoms gali būti labai daug. Taip pat pasidomėkite apie patį žmogų, ką jis arba ji vertina labiausiai ir kuo domisi. Kita vertus, išrinkti kažką malonaus mamai arba močiutei atrodo lengviau, kadangi šie asmenys dažniausia būna atviresni, o jeigu jūs esate pastabus, tai, turbūt, nesunkiai pastebėsite, apie ką gi jie svajoja ir ko labiausiai nori. O štai siurprizas paaugliams - reikalauja tikrai nemažų pastangų sužinoti, kuo domisi gi jie domisi. Paaugliui dažniausiai būna kiek sunku atvirai kalbėti apie savo norus, todėl ir priėjimas prie jo turėtų būti subtilesnis, gudresnis. Tačiau nėra nieko neįmanomo! Kalėdinės dovanos bene maloniausia rinkti, nes tai nuostabiausios ir reikšmingiausios sezoninės šventės, kurioms ruošiamės iš anksto ir su neįtikėtinai pakilia nuotaika.

Kaip išrinkti tinkamiausią dovaną? 

Rinkdamiesi, ką nupirkti, pirmiausia galvojame apie tai, kaip nustebinti ir pradžiuginti mūsų mylimiausią žmogų. Pagalvokite apie pomėgius asmens, kuriam dovanosite: ką jis mėgsta, kokie jo hobiai, ar vertina bendravimą, ar linkęs džiaugtis tyla? Gal jis labai mėgsta gaminti? O gal jo hobis - lego konstruktoriai? Ar jis karts nuo karto važiuoja žvejoti? O gal jis užkietėjęs automobilių mylėtojas? Kiekvienas žmogus turi slaptą arba ne tokį slaptą hobį, jūsų tikslas - jį atrasti! Dovanų idėjos broliui ar seseriai - užduotis lengvesnė, nes šiuos žmones mes pažįstame geriausiai. Ką išrinkti gimtadieniui - pasirinkimas gali būti gana platus, tereikia teisingai pasirinkti: ar mes norime nupirkti neįpareigojančią smulkmeną kolegai, ar solidų daiktą jubiliejaus proga, ar smulkmeną artimam absoliučiai be jokios progos. Kita vertus, originali dovana - labai individualu, vienus pradžiugins smulkmena, kurią naudos kiekvieną dieną ir prisimins jus labai maloniai. Kitus pradžiugins praktiškas daiktas reikalingas buityje, kurio labai norėjo, tik  galbūt nesiryžo įsigyti.

Rasta 457 prekės(-ių).

Rodoma 1-20 iš 457 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

45,90 EUR

Taurės vynui 280ml 6vnt ,Wellington

Nemokamas pristatymas

Esame gamintojo atstovas Lietuvoje. Greitas pristatymas.

Taurės duomenys

Komplekte: 6 vnt;

Talpa: 280 ml;

Aukštis: 18,5 cm;

Skersmuo viršuje: 9,5 cm;

Kojelės skersmuo: 7,0 cm;

Medžiaga: kristalinas;

Supakuota orginalioje gamyklinėje pakuotėje.

75,00 EUR

Sencor trintuvas trys viename SHB4461GR-EUE3 1000W ,žalias

Nemokamas pristatymas

Greitas pristatymas

Kokybiškas galingas 1000 W. variklis.

Rinkinį sudaro:

1) Plakimo šluotelė, pagaminta iš kokybiško nerūdijančio plieno.

2) Smulkinimo peiliukai, pagaminti iš kokybiško nerūdijančio plieno.

3) Trintuvo antgalis su nerūdijančio plieno peiliais ir  "Ice Crash" funkcija.

Gamintojas:Sencor Čekija.

34,00 EUR

Ibili priešpiečių krepšys +2hermetinės dėžutės "Away Green"

Nemokamas pristatymas

Esame gamintojo atstovas Lietuvoje.

Greitas prekės pristatymas.

Medžiaga: Išorė iš drėgmės nesugeriančio nailono,

vidus iš izoliuojančio, metalizuoto audinio; 

Sudėtyje yra hermetinės 2 dėžutės.,

Talpos: 600 ml. / 800 ml.;

Hermetinę dėžutę galima dėti į šaldiklį, iki -20°C.;

Naudoti mikrobangų krosnelėse, iki +200°C.;

Galima plauti indaplovėse.

Krepšys juodos spalvos;

Dydis 21x12x22 cm.

Theme Options

Theme color
Background Image body: