Filtruoti pagal

Prekės ženklas

Prekės ženklas

Talpa

Talpa

MAISTO LAIKYMUI

Virtuvė namuose - beveik visų įvykių epicentras, kurioje verda gyvenimas ir praleidžiame nemažą dalį savo laiko. Tai ne tik maisto gamybos vieta. Joje leidžiame laiką su šeima, draugais, todėl iš virtuvės reikalaujame labai daug: kad ji būtų patogi, funkcionali, jauki. Deja, dažnai mūsų virtuvės yra perkrautos, pilnos retai naudojamų rakandų ir netvarkingai sudėtų maisto atsargų. Viena pagrindinių virtuvės tvarkos taisyklių - viskas turi būti savo vietose. O kad tai pasiekti, ar įmanoma? Tikrai taip,  tiesiog turime susitvarkyti spinteles, šaldytuvą, šaldiklį ir tam į pagalbą pasitelkti maisto laikymo indelius, dėžutės biriems produktams, maišelius ir kt., kas  padės išspręsti bet kokius maisto laikymo klausimus.

Maisto laikymo indai pagal paskirtį, kokie jie?

Plastikinės dėžutės - patogios ir funkcionalios. Puikiai tiks užkandžiams ar pietums į darbą, mokyklą, gamtą, keliones ir kt. Rinkitės pagal formą, talpą, sandarumą.

Šaldymui skirtos dėžutės puikiai tiks šviežiems maisto produktams laikyti šaldiklyje. Atkreipkite dėmesį į formą, aukštį, tinkamumą dėti viena ant kitos, taupant vietą šaldiklyje.

Hermetiškai uždaromi indeliai skirti laikyti maisto produktus, norint ilgiau juos išlaikyti šviežius.  Jie nepraleidžia oro, kvapo,  pasižymi sandarumu, patogiu uždarymo/atidarymo mechanizmu. Indeliai biriems produktams - jau pavadinimas sako, kad  skirti biriems produktams laikyti.  Tinkamiausi būtų skaidrūs, nes matysite, kokie produktai juose laikomi, lengviau rasite, ko ieškote, nesvarbu, kur bus padėta.

Vakuumavimo maisto indeliai, maišeliai - juose puikiai tinka užšaldyti vasaros daržo ir sodo gėrybes. Jie išlaiko nepakitusias produkto savybes dar ilgesnį laiką, atsparūs temperatūros pokyčiams, ypač šalčiui. 

Stilingos duoninės - tai dalis  jūsų virtuvės interjero. Tinkamai pasirinkdami ir laikydami skirtingus produktus ne tik palaikysite švarą virtuvėje, taupysite laiką, bet ir išlaikysite maisto produktus šviežius ilgesnį laiką.

Kaip pasirinkti kokybiškus maisto laikymo indus?

Stiklas yra higieniška, ekologiška ir sveikiausia medžiaga, kuri nekeičia maisto skonio, kvapo, spalvos, „nesugeria“ specifinių kvapų, yra itin sandari, lengvai prižiūrima, todėl stikliai indai yra puikus pasirinkimas. Bohemia parduotuvėje rasite aukštos kokybės SIMAX prekės ženklo maisto laikymui skirtus stiklinius indus, kurie skirti biriems maisto produktams laikyti ir dėžutes, kurias galėsite dėti į šaldiklį ar šildyti maistą mikrobangų krosnelėje, nes simax stiklo galimas naudojimo temperatūrinis intervalas yra + 500 °C / - 40 °C. Kaina Simax produkcijos nuo 6 iki 15 eur.

Plastikiniai indeliai: dėl plataus dizaino pasirinkimo, lengvumo, patogumo, ilgaamžiškumo tai bene vieni populiariausių pasirinkimų. Bohemia parduotuvėje gausus pasirinkimas Banquet brendo dėžučių pagal dydį, talpą, formą, uždarymo/atidarymo mechanizmą. Kaina svyruoja nuo 0,50 eur centų už mažą dėžutę iki 10 eur didesnės talpos indą maistui laikyti. Nesvarbu, ko ieškosite, ar tai  plastikiniai, ar stikliniai indai, svarbu, kad jie atitiktų Jūsų poreikius, džiugintų funkcionalumu, patogumu, kokybe.

Stilinga duoninė

  Galima rinktis  iš daugybės modelių ,dizainų,  medžiagų , tai kiekvienos virtuvės  sava  interjero dalelė.  Nepamirškite tik vieno– :  duona  mūsų kultūroje  turi ypatingą reikšmę, todėl laikykite ją tinkamai , nes ji nusipelnė geriausių  laikymo sąlygų.  Bohemia parduotuvėje galite rinktis iš metalinių, medinių , juodos ar baltos spalvos duoninių. Kainos svyruoja  nuo 19 iki 45 eurų. Akcijos metu  galite duonines įsigyti pigiau. 

  Priežiūra  maisto laikymo indų  labai paprasta .  Visus juos galima plauti indaplovėse,  svarbu tik sausai išdžiovinti ar iššluostyti prieš naudojimą. Duoninėse neturėtų kauptis duonos trupiniai, kurie gali skleisti  nešviežios duonos kvapą. 

Rasta 173 prekės(-ių).

Rodoma 1-20 iš 173 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

34,00 EUR

Ibili priešpiečių krepšys +2hermetinės dėžutės "Away Green"

Nemokamas pristatymas

Esame gamintojo atstovas Lietuvoje.

Greitas prekės pristatymas.

Medžiaga: Išorė iš drėgmės nesugeriančio nailono,

vidus iš izoliuojančio, metalizuoto audinio; 

Sudėtyje yra hermetinės 2 dėžutės.,

Talpos: 600 ml. / 800 ml.;

Hermetinę dėžutę galima dėti į šaldiklį, iki -20°C.;

Naudoti mikrobangų krosnelėse, iki +200°C.;

Galima plauti indaplovėse.

Krepšys juodos spalvos;

Dydis 21x12x22 cm.

15,50 EUR

Indas aliejui/actui 2x100ml 20,4cm.

Nemokamas pristatymas

Esame BANQUET atstovas Lietuvoje; Greitas prekės pristatymas;

Pagamintas iš kokybiško tvirto plastiko ir nerūdijančio plieno;

Indas padalintas į dvi talpas po 100ml;

Galėsite nusistatyti kurią talpą purkšti, vienu metu įmanoma purkšti net iš dviejų talpų;

Viena talpa skirta aliejui, kita actui;

Aukštis 20,4 cm;

Skersmuo 5,5 cm.

Aliejaus / acto indai šiuolaikiškas būdas išvengti besikaupiančių atliekų.

17,98 EUR

Malūnėlis pipirams/druskai ,juodas

Nemokamas pristatymas

Esame BANQUET atstovas Lietuvoje. Greitas prekės pristatymas;

Matmenys:

Aukštis:17,5 cm ,

Pagrindo skersmuo 6,5 cm,

Malimo sistema keramikinė. Yra galimybė nustatyti malimo rupumą,

Reikalingi elementai : - 6x AAA tipo (baterijos nepridedamos).

Medžiaga: plastikas,

Spalva: juoda.

12,90 EUR

Malūnėlis pipirams/druskai ,juodas

Nemokamas pristatymas

Esame BANQUET atstovas Lietuvoje; Greitas prekės pristatymas;

Malūnėlio duomenys:Skersmuo: 8,0cm;aukštis: 11,0 cm;

Medžiaga: Polimeras, polikarbonatas;

Spalva: Juoda;Mechaninis malūnėlis pipirams malti su keramine malimo sistema.

Theme Options

Theme color
Background Image body: