Filtruoti pagal

Prekės ženklas

Prekės ženklas

PUODELIAI

Toks paprastas, kasdieniai reikalingas ir įprastas daiktas, jog dažniausiai net nesusimąstome, o kokie jie įvairūs gali būti. Bohemia.lt parduotuvėje iš daugiau kaip 250 įvairių puodelių tikrai rasite jums tinkantį ir už labai gerą kainą. Mes kasdien vartojame įvairiausius gėrimus. Jiems serviruoti, pateikti reikalingi įvairiausi puodeliai: arbatai, kavai, dideli, su lėkštutėmis, termosai. Mes juos pasirenkame pagal paskirtį, vartojimo pobūdį, progos, kuriai jų reikia, reikšmę. Šie skiriasi ne tik pagal vartojimo paskirtį, bet ir pagal tai, iš kokios medžiagos jie pagaminti. Jie gaminami iš keramikos, porceliano, metalo, stiklo, plastiko, emaliuoti.  Parduotuvėje Bohemia.lt perkamiausi yra porcelianiniai, tiek su lėkštutėmis, tiek rinkiniai, tiek  vienetiniai. Populiarūs taip pat stikliniai, dvigubo stiklo. Turistų, keliautojų mėgstami metaliniai, taip pat ir termosai. Bohemia parduotuvėje galima įsigyti ir emaliuotus su dangteliais, kurių paskirtis gana plati: gėrimams, maisto pašildymui, taip pat maisto saugojimui šaldytuve. Jų dangtelis apsaugos nuo kvapų susimaišymo.

Išskirtiniai puodeliai

Jau vien apibūdinantis žodis „išskirtiniai“ pabrėžia, kad jie kažkuo išsiskiria iš plačios įvairovės. Tai gali būti itin kokybiški, rankų darbo, ypatingos dekoravimo ar gamybos technologija pagaminti. Bohemia.lt parduotuvėje siūlomi aukščiausios kokybės, visame pasaulyje pripažįstami ir vertinami, čekiško porceliano puodeliai. Jie išsiskiria ypatingai kokybišku porcelianu, itin lygia glazūra. Ne mažiau svarbu dekoravimas, jei pastarasis puoštas sudėtingu, daugiaspalviu dekoru, padengiančiu visą jo plotą, akivaizdu, kad jis bus patrauklesnis, vertingesnis. Labai prabangiai atrodo ir puošti aukso detalėmis. Rinkinys iš porceliano, su prabangiu dekoru ir dailiai supakuotas - tai tikrai vertinga ir naudinga dovana. Ne mažiau svarbu ir kaip jis pateikiamas. Išskirtinumo suteiks originali, puošni pakuotė.

Porcelianiniai puodeliai 

Porcelianiniai nuo keramikinių ar molinių skiriasi gamybos technologija ir medžiaga, iš kurios gaminami. Porcelianiniai gaminami iš keraminės medžiagos kaolino, pagal specialią technologiją, lydant šią medžiagą itin aukštoje temperatūroje, siekiančioje apie 1000°C. Porcelianas yra neporėtas, tankus, beveik nelaidus vandeniui. Porceliano kokybė priklauso nuo medžiagos tankio, spalvos, masės naudojamos gaminiui, taip pat degimo temperatūros. Plonas, itin lengvas, beveik „persišviečiantis“ porcelianas, dar kitaip vadinamas „kauliniu“, yra gaminamas iš porceliano plonos masės, degant žemoje temperatūroje. Toks porcelianas atrodo plonytis, trapus, lengvas. Bet kavos mėgėjų kraštai, tokie kaip Italija, Graikija, tikrai nevertina tokio plono porceliano, nes jis trumpai laiko šilumą, greitai atvėsta. Kokybiškas porcelianinis kavos puodelis tik iš tvirto, storomis sienelėmis porceliano. Bohemia .lt parduotuvėje rasite kokybiškų porcelianinių puodelių kavai, arbatai, pagamintų Čekijos gamyklose už tikrai patrauklią kainą.

Kavos ir arbatos puodeliai 

Kavos mėgėjai turi ne tik mėgstamas kavos pupeles, priedus ir ingredientus, jiems taip pat svarbu ir iš kokio indo kava geriama. Šį verta pasirinkti pagal tai, kokią kavą mėgstate, jei geriate tikrąją espresso kavą, jums reiks nedidelės, apie 60-70-80 ml talpos, gerai išlaikančių šilumą. Espresso kavos puodeliai būna porcelianiniai arba stikliniai. Kokybiški, dvigubo stiklo indai espresso kavai gali būti be rankenėlės, nes jie neįkaista. Bohemia  parduotuvėje rasite platų pasirinkimą. Kavai su pienu, Latte kavai ar kapučino kavai reikia didesnės 0,3-0,4l talpos. Kokybiškuose, stikliniuose itin patraukliai ir „skaniai“ matomi kavos, pieno ir grietinėlės sluoksniai, jų judėjimas, maišymasis.

Skaniausia arbata paruošiama iš natūralių arbatžolių individualiai užplikant inde. Tam reikia tinkamo dydžio, karščiui atsparių puodelių. Jis turi būti apie 250 - 450 ml talpos ir būtinai atsparus karščiui, nes arbata patiekiama karšta. Porcelianiniai ir keraminiai paprastai yra atsparūs, tik prieš pilant karštą gėrimą, reikia įsitikinti, kad puodelis yra kambario temperatūros, kad nebūtų itin didelio temperatūrinio skirtumo. Stikliniai skirti arbatai turi būti iš itin kokybiško, atsparaus karščiui stiklo. Tokius siūlo bohemia parduotuvė, jie pagaminti iš borosilikatinio, itin kokybiško, čekiško stiklo, gamykloje Simax. Simax gaminiai ypač skaidrūs, atsparūs karščiui ar šalčiui, galima plauti indaplovėse, gražu serviruoti, patiekti gėrimus. Bohemia parduotuvė taip pat siūlo puodelius arbatai su sieteliu, kas yra labai patogu ruošiant individualią arbatą. Sieteliai gali būti nerūdijančio plieno arba porcelianiniai. Daugelis arbatos mėgėjų pageidauja jų su lėkštutėmis, taip yra patogu ir labai puošniai atrodo arbatos stalas. Arbatos mėgėjui galima dovanoti rinkinius su šaukšteliais arba vienetinius.

Dvigubo stiklo, dvigubo porceliano puodeliai

Technologijos žengia į priekį ir mus pasiekia patogesni ir modernesni gaminiai. Neseniai paplito ir tapo populiarūs dvigubo stiklo indai. Jie patogūs tuo, kad dvigubos sienelės su oro tarpu gerai izoliuoja, neįkaista išorė, galima drąsiai mėgautis karštu gėrimu rankose laikant puodelį. Dvigubo stiklo indų yra įvairių talpų, skirtų kavai, arbatai, rinkinių, su ąselėmis ir be jų. Parduotuvėje Bohemia.lt kiekvienas ras jam tinkantį už patrauklią kainą. Simax gamykla bene vienintelė Europoje gamina dvigubo stiklo puodelius su viršuje pereinančiu į vienos sienelės stiklą. Iš tokių labai malonu ir patogu gerti, itin patraukliai atrodo patiekiami gėrimai. 2022 metais šią technologiją pradėjo taikyti Čekijos gamykla Benedikt ir jau siūlo porcelianinius dvigubų sienelių indus, taip pat viršuje pereinančius į vieną sienelę. Bohemia.lt parduotuvė pirmoji siūlanti tokius dvigubo porceliano puodelius.

Puodelių rinkiniai

Pastarieji dažniausiai būna iš 2, 4 arba 6 puodelių. Rinkinius verta rinktis, nes jie paprastai būna už geresnę kainą, nei vienetais. Žinoma, tai nėra taisyklė. Be abejo, rinkinius verta rinktis, norint turėti vienodo rašto ir formos gaminius. Tokie rinkiniai dažniausiai būna kokybiškose, dailiai apipavidalintose dėžutėse, atrodo patraukliai, ir puikiai tinka dovanai. Bohemia.lt parduotuvė siūlo įvairiausių rinkinių, nuo prabangių, porcelianinių, dekoruotų klasikiniais raštais, puoštų aukso detalėmis iki kasdieniniam vartojimui skirtų, opalo stiklo rinkinių. Serviruojant arbatos stalą, būtina detalė - puodelis su lėkštute. Dauguma šeimininkių namuose turi tokių sau ir svečiui. Jų įvairovė išties yra labai plati. Pastarieji gali būti pagaminti iš stiklo, iš porceliano, keraminiai arba moliniai, puošti įvairiais raštais, įvairia technologija. Bohemia.lt parduotuvėje pasirinkimas labai platus ir tiks kiekvienam skoniui.

Nuo ko priklauso kaina?

Kaina priklauso nuo gaminiui pagaminti reikalingų medžiagų kokybės, naudojamų technologijų, darbo sąnaudų. Itin kokybiški porcelianiniai su rankų darbo dekorais, aukso detalėmis, akivaizdu, kad bus ženkliai brangesni, nei keraminiai, serijinės gamybos. Išskirtiniai gaminiai, pagaminti iš porceliano, kuriems dekoras išpildomas prieš glazūros dengimą, yra brangesni, negu tie, kuriems dekoras dedamas virš glazūros. Stikliniai puodeliai su dvigubomis sienelėmis yra daugiau imlūs darbui, technologiniams sprendimams, jie taip pat brangesni, negu presuoto stiklo. Bet jų patrauklumas, malonumas laikyti rankose nepriklauso nuo kainos. Kokybiški keraminiai indai su originaliu, estetišku dekoru, populiarūs naudoti kasdieną, dovanoti įvairiomis progomis. Parduotuvė Bohemia.lt siūlo labai įvairių jų rinkinių už patrauklias kainas, čia rasite kainas nuo 2 eur ir prabangių, kokybiškų rinkinių už 120 eur. Bohemia.lt dažnai galima rasti gaminių su didele nuolaida. 

Ar visus puodelius galima plauti indaplovėje?

Paprastai prieš plaunant naujai įsigytus indus, reikia atkreipti dėmesį į gamintojo rekomendacijas priežiūrai ir jomis vadovautis. Tai toks kasdieninis daiktas, naudojamas kiekvienuose namuose, todėl daugelis vartotojų žino, ką galima plauti indaplovėse. Reiktų atkreipti dėmesį į stiklinių plovimą: atsargiai rinktis plovimo režimą, būtinai pasirinkite stiklo plovimo režimą, naudojant ne aukštesnę nei 50°C temperatūrą, naudokite tinkamą plovimo priemonę, kad vanduo nebūtų itin kietas. Plaunant aukštoje temperatūroje, stiklo indai gali būti pažeisti negrįžtamai, atsirasti vaivorykštės atspalviai, arba stiklas pasidengs plonu, nenuvalomu kalkių sluoksniu ir taps matinis. Plaunant porcelianinius ar keraminius, atkreipkite dėmesį į ant jų esančias dekoro detales. Jeigu dekoras uždėtas po glazūra, tokio indo paviršius labai lygus, nesijaučia šiurkštumo dekoro detalių vietose, tokius indus galima drąsiai plauti indaplovėse, parenkant ne pačią aukščiausią temperatūrą (dėl to, kad esant kietam vandeniui, nesusidarytų kalkių sluoksnis). Atskiro dėmesio reikia indams su aukso dekoro detalėmis. Gamyklose aukso detalės gamybos procese uždedamos paskutiniame etape. Kad aukso linijos, detalės būtų ypač ryškios ir blizgančios, jos nėra kaitinamos labai aukštoje temperatūroje. Todėl dauguma gamintojų rekomenduoja indus su aukso dekoru plauti rankomis, taip ilgam išsaugosite blizgesį. Parduotuvėje Bohemia.lt įsigysite įvairiausių porcelianinių, keraminių ar stiklinių puodelių, kuriuos galima plauti indaplovėse.

Rasta 245 prekės(-ių).

Rodoma 1-20 iš 245 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

10,99 EUR

Porceliano puodelis 430ml, "Warda"

Nemokamas pristatymas

Greitas prekės pristatymas.

Medžiaga: porcelianas;

Talpa: 430 ml.;

Viršutinis skersmuo: 8,2 cm., apatinis skersmuo: 10 cm. / aukštis: 10 cm.;

Puodelis elegantiškos ir natūralios šviesios spalvos su subtiliu blizgesiu bei išskirtiniu patvarumu.

Theme Options

Theme color
Background Image body: