Žalias rytas: salierų sultys tavo sveikatai

Žalias rytas: salierų sultys tavo sveikatai

KĄ DARYTI, KAD SALIERŲ SULTYS JUMS BŪTŲ TIKRAI NAUDINGOS

Kalbant apie salierų sulčių naudą, pirmiausia reikia labai aiškiai suprasti, kad naudingos yra tik grynos, niekaip nepakitusios ir be jokių pridėtinių dalių salierų sultys. Mes nekalbame apie žaliųjų sulčių mišinį, kuriame yra ir šiek tiek salierų sulčių. Nekalbame apie glotnutį, į kurį įdėjote keletą saliero stiebų. Taip pat nekalbame apie saliero stiebų valgymą. Nekalbame apie daržovių sultinį, į kurį įdėjote salierų. Taip pat ir apie trintuvu iki vientisos masės sutrintus saliero stiebus ir nenukošto tokio gėrimo vartojimą.

Žinoma, salierus valgyti sveika: ir toliau mėgaukitės jais kaip užkandžiu, dėkite į patiekalus ir glotnučius, tačiau turėkite omeny, kad didžiausią  naudą duoda tik grynos salierų stiebų sultys. Salierų stiebų valgymas ar bet kokiais kitais būdais paruošti salierai nė iš tolo neprilygsta veiksmingumu tyroms, šviežioms salierų sultims. Turite tvirtai tai žinoti, kad nesusiviliotumėte pažadais, jog kokie nors mišiniai su salierų sultimis jums naudingesni.

 Kai kalbama apie sveikatą, nereikėtų susižavėti klaidinančiomis teorijomis, kurios paprastą ir aiškų dalyką padaro sudėtingą. Anthony William  knygoje “Salierų sultys”  pateiktos žinios padės išmokti atskirti tiesą.

SALIERŲ SULČIŲ RECEPTAS NAUDOJANT SULČIASPAUDĘ

1 porcija suaugusiam žmogui

1 lapkotinis salieras

Pradėkime nuo tinkamo salierų sulčių paruošimo. Išsispausti salierų sultis labai paprasta. Jeigu naudojate sulčiaspaudę, čia surašyta viskas, ką jums reikia žinoti.
1. Nupjaukite apie pusę centimetro nuo lapkotinio saliero pagrindo, kad stiebai atsiskirtų.
2. Stiebus nuplaukite.
3. Dėkite juos į sulčiaspaudę ir išspauskite sultis.
4. Naudojant lėtaeigę sulčiaspaudę, sultys išspaudžiamos švariai ir be minkštimo – prietaisas automatiškai atskiria tirščius nuo sulčių
5. Kad gautumėte daugiausia naudos, gerkite iš karto tuščiu skrandžiu.
6. Prieš valgydami ar gerdami kokį nors kitą gėrimą, palaukite mažiausiai 15–30 min.

Šaltinis: Anthony William, Medicinos mediumas: Salierų sultys.

Visi komentarai

Palikti komentarą