Filtruoti pagal

Griliai, skrudintuvai

Mėgstate grilinti ne tik lauke, bet ir namuose? Tokiu atveju rinkitės prietaisus, kurie suteiks galimybę tai padaryti greitai, patogiai bei taupant laiką. Įvairovė prekyboje tikrai didelė - elektriniai stalo griliai, skrudintuvai, elektrinės orkaitės. Renkantis reikia atkreipti dėmesį į keletą kriterijų. Visi griliai turi vieną bendrą savybę - juose galima  kepti pačius įvairiausius maisto produktus - daržoves, sumuštinius, mėsą, žuvį, kiaušinius, jūros gėrybes ir kitą. Pirmiausia turite nuspręsti, ar patiekalus gaminsite tik nedidelei dviejų, trijų asmenų šeimai, ar  norėsite vienu metu ruošti didesnį maisto kiekį. Jei gaminsite didesnei kompanijai, verta pagalvoti apie didesnį ir, žinoma, galingesnį prietaisą. O jei vienu metu norėsite kepti keleto rūšių maisto produktus - mėsą kartu su daržovėmis, tada didelė grilio keptuvė  tikrai pasiteisins. Paprastai didesni prietaisai bus ir labiau galingi, todėl  maistas bus greičiau paruoštas. Namuose pakanka 1000 - 1500 W galingumo. Pastarieji dažniausiai gaminami iš plastiko ir metalo. Jeigu naudojamas itin kokybiškas ilgaamžis plastikas, prietaisai būna lengvi, bet stabilūs ir stiprūs. Paprastai visi griliai, kurie parduodami parduotuvėje bohemia, turi temperatūros reguliatorių, kuris suteikia galimybę reguliuoti kepimo temperatūrą bei taupyti elektros energiją. Labai svarbios funkcijos yra automatinis išsijungimas bei apsauga nuo perkaitimo.

Mėgstate grilinti, skrudinti, kepti - kokį prietaisą rinktis?

Elektrinis stalo grilis

- įsigijus tokį prietaisą nereikės laukti šiltojo sezono - tai galėsite daryti savo namuose bet kokiu oru. Įrenginio kepimo plokštė padengta nelimpančia danga, todėl maistui ruošti nereikia aliejaus. Atraskite patiekalus, kuriuos mėgsta jūsų šeima ir šis prietaisas taps geriausiu jūsų namų virtuvės draugu. Jame skrudinkite mėsą, žuvį, daržoves, susuktus patiekalus lavaše. Visi įrenginiai turi specialų dėkliuką riebalams nutekėti, kas suteikia galimybę gaminti maistą ne tik saugiai, sveikai, bet ir švariai. Išskiriami du tipai grilių - tai uždaromi ir atviri. Atviri labai mėgstami vakarėliuose, kai maistas ruošiamas tiesiog ant stalo, kur ir būna patiekiamas. O uždaras  tinka kasdien ruošti maistą šeimai. Taipogi jis yra paprastas naudoti, nereikalauja daug priežiūros.

Elektrinis duonos skrudintuvas

- dar kitaip dar vadinamas tosteriu. Prietaisas, kuris pakeis jūsų pusryčius. Sumuštiniai bus skanesni, jei juos tepsite ant šviežiai paskrudintos duonos ar pyrago riekelės. Juose galėsite pašildyti bandeles.

Priežiūra

Kaip ir visus buitinius prietaisus, taip ir šiuos, reikia naudoti pagal instrukciją.

Elektrinis stalo grilis

Atjunkite nuo elektros ir leiskite atvėsti iki šilto (ne šalto) paviršiaus – taip lengviau pašalinti riebalus.

Nuimamos dalys (grotelės, kepimo plokštės, riebalų surinkimo indelis) – jei gamintojas leidžia, plaukite šiltu vandeniu su indų plovikliu arba indaplovėje.

Nelipnios dangos apsauga: venkite abrazyvinių kempinėlių, metalinių šveistukų.

Riebalų surinkimo indelis: ištuštinkite, perplaukite, nusausinkite, kad nesusidarytų kvapai.

Korpusas ir kaitinimo zona: valykite tik drėgna (ne šlapia) šluoste; elektrinių mazgų nemerkite ir neplaukite po vandeniu.

Rasta 18 prekės(-ių).

Rodoma 1-18 iš 18 prekės(-ių)
Aktyvūs filtrai

Naujienos mūsų Lodge indai