Daugiafunkcinis (multifunkcinis) puodas – kas tai ?
Elektrinis daugiafunkcinispuodas (multifunkcinis puodas) – tikras pagalbininkas maisto ruošimui, naujos kartos prietaisas, kuriame yra net keli virtuvės prietaisai : troškintuvas, keptuvė, puodas, greitpuodis .Jo pagalbagreitai, sveikai ir su mažomiselektros sąnaudomis galėsitepagaminti maistą.
Maisto gaminimas daugiafunkciniame puode
Daugiafunkciniai puodai turi skirtingąautomatinių programų skaičių , jų gali būti nuo 6 iki 60 Pagrindines 6 turi visi daugiafinkciniai puodai. Temperatūrą ir laiką galima nustatyti pagal poreikį iš karto arba atidėti paleidimą . labai patogu , tereikia tik pasirinkti norimą funkciją ir puodas viską padaro už jus :
Pieniška košė – košių gaminimuiiš visų rūšių kruopų su pienu
Grikiai tinka visų kruopų ir ankštinių daržovių virimui
Garų puodas- dietinių patiekalų iš mėsos, žuvies, daržovių ir kruopų, kurie yra ypač naudingi sveikatai;
Sriuba-galima gaminti sriubas, tirštą sriubą ar šiupininę. Daugiafunkciu puodu taip pat galima išsivirti kompotą ar kisielių;
Troškinimas – idealiai tinka troškinti mėsą, kepenėles, žuvį ar daržoves. Leidžia paruošti sultingą maistą kaip greitpuodyje.
Kepimas paprastai paruošite žuvies ar mėsos patiekalus
Be šių pagrindinių programų, yra :
Gaminimas vakuume – iškepkite nuostabų mėsos gabalą su mėgstamomis žolelėmis ir prieskoniais. Vakuume virta mėsa yra skonio, sultingumo ir maistingų medžiagų mišinys.
Skrudinimas – pasirinkite šią funkciją, norėdami apkepti ingredientus nedideliame kiekyje labai karšto aliejaus. Ši programa tinka mėsai ir žuviai, į kurią galima įmaišyti garnyrus, tokius kaip makaronai ar ryžiai.
Kepimas ant grotelių – puikiai tinka akimirkoms, kai norite pasimėgauti gerai marinuotu mėsos gabalėliu ar sultingomis daržovėmis su grilio skoniu.
Kepimas – ši programa tinka skaniems pyragams, keksiukams, sausainiams ir kitiems saldiems, bet ir pikantiškiems patiekalams ruošti.
Virimas – puiki programa ruošiant makaronus, bulves, ryžius, daržoves, sriubas ir padažą, koldūnus ir kt.
Kepimas – ši programa tinka iš dalies aliejuje panardintam maistui, pavyzdžiui, naminiams kotletams, kepti.
Lėtas kepimas – puikiai tinka ruošiant lengvą mėsą ir visų rūšių padažus. Tereikia jį susmulkinti ir įdėti į puodą, o tada daugiau nieko daryti nebereikia.
Greitas troškinimas – ši programa idealiai tinka troškinti mėsą, kepenėles, žuvį ar daržoves. Leidžia paruošti sultingą maistą kaip greitpuodyje.
Virimas aliejuje – ši programa puikiai tinka kepti maisto produktus, visiškai panardintus į aliejų, pavyzdžiui, spurgas ar lango.
Kepimas garuose – puikus kandidatas į sveikiausią įvairių maisto produktų gaminimo būdą. Maistas bus be riebalų, išsaugant visą savo skonį ir spalvą.
Ryžiai – Paruoškite visų rūšių ryžius tiek pikantiškus, tiek saldžius, arba su įvairiais rytietiškais prieskoniais.
Fondiu – Šokolado, sūrio ar mėsos fondiu ruošti įvairiems skaniems patiekalams, pavyzdžiui, sūriams, vaisiams ir net daržovėms, panardinti. Komplekte yra aukštos kokybės nerūdijančio plieno šakutės.
Jogurtas – puikiai tinka ruošiant jogurtus tiek iš karvės, tiek iš ožkos pieno. Jogurtą gaminkite tiksliai taip, kaip įsivaizdavote.
Spraginti kukurūzai – skanūs spragėsiai gali būti paruošti be aliejaus arba tik nedidelio aliejaus ar riebalų kiekio.
Palaikykite temperatūrą (KEEP WARM) – išlaiko maistą šiltą net kelias valandas po paruošimo.
Koks geriausias daugiafunkcinis (multifunkcinis) puodas ?
Renkantis daugiafunkcinį puodą pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į šiuos dalykus: turimus gaminimo režimus ir maisto gaminimo galimybes, dydį, naudojimo ir valymo paprastumą. Jei esate išrankesnis pirkėjas ,atsižvelgsiteir į dizainą, garantiją ar netgi komplektaciją.
Daugiafunkcinį puodą rinktis reiktų pagal maisto gaminimo įpročius ir realius poreikius. Kuo didesnis programų skaičius, tuo platesnės galimybės improvizacijai. Jeigu puodą planuojama naudoti tik vieno ar dviejų tipų maisto gaminimui, tai galima rinktis paprastesnį daugiafunkcinį puodą. O kai planuojama naudoti puodą sudėtingesnių patiekalų gaminimui arba puodą naudoti planuojama labai skirtingiems gaminiams, reikalingas puodas, turintis daugiau programų.
Pasirinkimas priklauso nuo to, kaipo dažnai gaminsite ir kokio dydžio jūsų šeima. Jei 4 asmenys ir daugiau, rekomenduojama rinktis ne mažesnį nei 6 litrų tūrio daugiafinkcinį puodą, o galingumas turi būti ne mažesnis nei 860 W. Mažesnei šeimai tiks mažesnio galingumo ir 4 – 5 litrų tūrio puodas. Kuo didesnis prietaiso galingumas, tuo greičiau bus gaminamas patiekalas, bet elektros energijos bus suvartojama daugiau.
Taip pat reikia atkreipti dėmesį kokiayra puodo indo danga- tefloninė ar keraminė . Tefloninė danga apsaugo nuo pridegimo, atspari dideliam karščiui, tokį indą galima plauti indaplovėje, bet tokią dangą lengva subraižyti – būtinai naudokite virtuvės įrankius, kurie nebraižo tokių gamintojų kaip IBILI,Banquet.
Daugiafunkcinio puodo naudojimas ir priežiūra
Naudokite laikydamiesi saugumo instrukcijų. Nestatykite prietaiso šaliaviryklės. Negalima plauti po tekančiu vandeniu , išskyrus išimamas detales, kurias taip pat galima plauti ir indaplovėje . Veikimo metu prietaisas gali šiek tiek įkaisti, todėl nelieskite rankomis, ypač metalinių dalių . kai atidarote dangtį, nesilenkite virš puodo, nes garai gali nudeginti. Veikimo metu neuždenkite puodo rankšluosčiu . Prieš valydami būtinai įsitikinkite, ar prietaisas atjungtas nuo srovės lizdo. Valymui naudokite priemones, kuriose nėra abrazyvinių dalelių
Daugiafunkcinis (multifunkcinis) puodas – kas tai ?
Elektrinis daugiafunkcinispuodas (multifunkcinis puodas) – tikras pagalbininkas maisto ruošimui, naujos kartos prietaisas, kuriame yra net keli virtuvės prietaisai : troškintuvas, keptuvė, puodas, greitpuodis .Jo pagalbagreitai, sveikai ir su mažomiselektros sąnaudomis galėsitepagaminti maistą.
Maisto gaminimas daugiafunkciniame puode
Daugiafunkciniai puodai turi skirtingąautomatinių programų skaičių , jų gali būti nuo 6 iki 60 Pagrindines 6 turi visi daugiafinkciniai puodai.
Daugiafunkcinis (multifunkcinis) puodas – kas tai ?
Elektrinis daugiafunkcinispuodas (multifunkcinis puodas) – tikras pagalbininkas maisto ruošimui, naujos kartos prietaisas, kuriame yra net keli virtuvės prietaisai : troškintuvas, keptuvė, puodas, greitpuodis .Jo pagalbagreitai, sveikai ir su mažomiselektros sąnaudomis galėsitepagaminti maistą.
Maisto gaminimas daugiafunkciniame puode
Daugiafunkciniai puodai turi skirtingąautomatinių programų skaičių , jų gali būti nuo 6 iki 60 Pagrindines 6 turi visi daugiafinkciniai puodai. Temperatūrą ir laiką galima nustatyti pagal poreikį iš karto arba atidėti paleidimą . labai patogu , tereikia tik pasirinkti norimą funkciją ir puodas viską padaro už jus :
Pieniška košė – košių gaminimuiiš visų rūšių kruopų su pienu
Grikiai tinka visų kruopų ir ankštinių daržovių virimui
Garų puodas- dietinių patiekalų iš mėsos, žuvies, daržovių ir kruopų, kurie yra ypač naudingi sveikatai;
Sriuba-galima gaminti sriubas, tirštą sriubą ar šiupininę. Daugiafunkciu puodu taip pat galima išsivirti kompotą ar kisielių;
Troškinimas – idealiai tinka troškinti mėsą, kepenėles, žuvį ar daržoves. Leidžia paruošti sultingą maistą kaip greitpuodyje.
Kepimas paprastai paruošite žuvies ar mėsos patiekalus
Be šių pagrindinių programų, yra :
Gaminimas vakuume – iškepkite nuostabų mėsos gabalą su mėgstamomis žolelėmis ir prieskoniais. Vakuume virta mėsa yra skonio, sultingumo ir maistingų medžiagų mišinys.
Skrudinimas – pasirinkite šią funkciją, norėdami apkepti ingredientus nedideliame kiekyje labai karšto aliejaus. Ši programa tinka mėsai ir žuviai, į kurią galima įmaišyti garnyrus, tokius kaip makaronai ar ryžiai.
Kepimas ant grotelių – puikiai tinka akimirkoms, kai norite pasimėgauti gerai marinuotu mėsos gabalėliu ar sultingomis daržovėmis su grilio skoniu.
Kepimas – ši programa tinka skaniems pyragams, keksiukams, sausainiams ir kitiems saldiems, bet ir pikantiškiems patiekalams ruošti.
Virimas – puiki programa ruošiant makaronus, bulves, ryžius, daržoves, sriubas ir padažą, koldūnus ir kt.
Kepimas – ši programa tinka iš dalies aliejuje panardintam maistui, pavyzdžiui, naminiams kotletams, kepti.
Lėtas kepimas – puikiai tinka ruošiant lengvą mėsą ir visų rūšių padažus. Tereikia jį susmulkinti ir įdėti į puodą, o tada daugiau nieko daryti nebereikia.
Greitas troškinimas – ši programa idealiai tinka troškinti mėsą, kepenėles, žuvį ar daržoves. Leidžia paruošti sultingą maistą kaip greitpuodyje.
Virimas aliejuje – ši programa puikiai tinka kepti maisto produktus, visiškai panardintus į aliejų, pavyzdžiui, spurgas ar lango.
Kepimas garuose – puikus kandidatas į sveikiausią įvairių maisto produktų gaminimo būdą. Maistas bus be riebalų, išsaugant visą savo skonį ir spalvą.
Ryžiai – Paruoškite visų rūšių ryžius tiek pikantiškus, tiek saldžius, arba su įvairiais rytietiškais prieskoniais.
Fondiu – Šokolado, sūrio ar mėsos fondiu ruošti įvairiems skaniems patiekalams, pavyzdžiui, sūriams, vaisiams ir net daržovėms, panardinti. Komplekte yra aukštos kokybės nerūdijančio plieno šakutės.
Jogurtas – puikiai tinka ruošiant jogurtus tiek iš karvės, tiek iš ožkos pieno. Jogurtą gaminkite tiksliai taip, kaip įsivaizdavote.
Spraginti kukurūzai – skanūs spragėsiai gali būti paruošti be aliejaus arba tik nedidelio aliejaus ar riebalų kiekio.
Palaikykite temperatūrą (KEEP WARM) – išlaiko maistą šiltą net kelias valandas po paruošimo.
Koks geriausias daugiafunkcinis (multifunkcinis) puodas ?
Renkantis daugiafunkcinį puodą pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į šiuos dalykus: turimus gaminimo režimus ir maisto gaminimo galimybes, dydį, naudojimo ir valymo paprastumą. Jei esate išrankesnis pirkėjas ,atsižvelgsiteir į dizainą, garantiją ar netgi komplektaciją.
Daugiafunkcinį puodą rinktis reiktų pagal maisto gaminimo įpročius ir realius poreikius. Kuo didesnis programų skaičius, tuo platesnės galimybės improvizacijai. Jeigu puodą planuojama naudoti tik vieno ar dviejų tipų maisto gaminimui, tai galima rinktis paprastesnį daugiafunkcinį puodą. O kai planuojama naudoti puodą sudėtingesnių patiekalų gaminimui arba puodą naudoti planuojama labai skirtingiems gaminiams, reikalingas puodas, turintis daugiau programų.
Pasirinkimas priklauso nuo to, kaipo dažnai gaminsite ir kokio dydžio jūsų šeima. Jei 4 asmenys ir daugiau, rekomenduojama rinktis ne mažesnį nei 6 litrų tūrio daugiafinkcinį puodą, o galingumas turi būti ne mažesnis nei 860 W. Mažesnei šeimai tiks mažesnio galingumo ir 4 – 5 litrų tūrio puodas. Kuo didesnis prietaiso galingumas, tuo greičiau bus gaminamas patiekalas, bet elektros energijos bus suvartojama daugiau.
Taip pat reikia atkreipti dėmesį kokiayra puodo indo danga- tefloninė ar keraminė . Tefloninė danga apsaugo nuo pridegimo, atspari dideliam karščiui, tokį indą galima plauti indaplovėje, bet tokią dangą lengva subraižyti – būtinai naudokite virtuvės įrankius, kurie nebraižo tokių gamintojų kaip IBILI,Banquet.
Daugiafunkcinio puodo naudojimas ir priežiūra
Naudokite laikydamiesi saugumo instrukcijų. Nestatykite prietaiso šaliaviryklės. Negalima plauti po tekančiu vandeniu , išskyrus išimamas detales, kurias taip pat galima plauti ir indaplovėje . Veikimo metu prietaisas gali šiek tiek įkaisti, todėl nelieskite rankomis, ypač metalinių dalių . kai atidarote dangtį, nesilenkite virš puodo, nes garai gali nudeginti. Veikimo metu neuždenkite puodo rankšluosčiu . Prieš valydami būtinai įsitikinkite, ar prietaisas atjungtas nuo srovės lizdo. Valymui naudokite priemones, kuriose nėra abrazyvinių dalelių
Garantija 24 mėnesiai. NEMOKAMAS pristatymas. Puode galimi: Lėtas virimas; Virimas garais; Kepimas; Visų rūšių mėsos, ankštinių daržovių ir ryžių gaminimas; Jogurto paruošimas; Yra "Keep warm" funkcija, kurios dėka maistas šiltas išlieka iki 8 val. Yra maisto gaminimo pradžios atidėjimo funkcija iki 24 val.; Greitpuodis turi 10 išmaniųjų programų; Kiekviena programa turi individualius temperatūros, laiko ir slėgio lygio nustatymus.