Filtruoti pagal

Rankinės mėsmalės

Rankines mėsmales patogu naudoti kasdieninėje veikloje. Jų lengva priežiūra, galima naudoti daržovių smulkinimui, paprasta pritvirtinti prie įvairių darbastalių, panaudojus priedus - gaminti  dešreles, formuoti sausainius. Keičiant jos sietelius galime pasirinkti smulkinimo rupumą. Rankinės būna ilgaamžės, nereikalauja kruopščios priežiūros. Jeigu planuojate smulkinti nedidelius kiekius maisto, tikrai verta rinktis rankinį variantą. Pastarosios dažniausiai gaminamos iš ketaus, patvaraus metalo, o gali būti pagamintų iš nerūdijančio plieno. Jei numatote, kad naudosite nuolat ir ruošite daug maisto, rekomenduojame tuomet rinktis elektrinę.

Kokia rankinė mėsmalė geriausia?

Puikiai pagaminta yra ta, kur sukant rankeną su tuščiu velenu (dar neužpildžius mėsa ar daržovėmis) girdisi toks garsas, lyg „šnabždėjimas“. Tai parodo, kad detalės pagamintos tiksliai ir puikiai dera kartu. Būtent tokios yra PORKERT prekės ženklo , pagamintos iš kokybiško pilkojo ketaus. Jų paviršius apdorotas maistui tinkama skarda, kuri apsaugo nuo rūdžių ir nekelia pavojaus sveikatai. Tam gamintojas PORKERT turi Nacionalinio visuomenės sveikatos instituto sertifikatą (Praha, Čekijos Respublika). Legendinė patikima ketaus medžiagos gamintojo PORKERT,  Čekijoje, gaminamos jau daugiau nei 100 metų. Tik čia pagaminta rankinė mėsmalė, tarnaus amžinai. Atskiros dalys puikiai dera tarpusavyje ir kiekvieną kartą pasukus rankeną jaučiate, kad viskas veikia taip, kaip turėtų. Kaina, priklausomai nuo medžiagos iš kurios pagaminta, svyruoja nuo 29 EUR iki 129EUR. Akcijos metu galite įsigyti pigiau.

Kaip prižiūrėti mėsmalę?

Baigus darbą, privalu išardyti detalėmis, išimti veleną, sietelius, ir išplauti. Korpusą ir detales galima plauti tiek indaplovėje, tiek rankomis. Nerekomenduojama jos pilnai surinkti tol, kol visiškai neišdžius detalės. Tik detales gerai nusausinus galima surinkti gaminį.

Rasta 5 prekės(-ių).

Rodoma 1-5 iš 5 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Theme Options

Theme color
Background Image body: