Specifinė nuoroda
„Porkert“ pasaulyje vertinamas prekinis ženklas, žinomas kaip rankinių pjaustymo įrankių, o ypač rankinių mėsmalių, gamintojas. Gamykla įkurta 1881 m. ir veikia iki šiol Čekijoje, Skuhrov nad Belou mieste.
Savybės:
Patogus ir greitas paruošimas malimui;
Kokybiškas ir saugus malimas;
Mėsa nejuoduoja, lieka natūralios spalvos;
Malti galima storus mėsos gabalus;
Supakuotas dėžutėje;
Svoris 2 kg;
Atsarginių dalių ir priedų pasirinkimas;
Produkto saugos sertifikatas;
Sertifikuotas saugiam kontaktui su maistu;
Standartiniame rinkinyje yra sietelis su 4,5 mm skylutėmis, (pridedama 8mm sietelis);
Mėsmalės tvirtinamos prisukamu sraigtu;
Guminių kojelių apsaugos saugo paviršių, ant kurio tvirtinamos mėsmalės;
- Gamintojas „Porkert“ - Čekija.
Priežiūra:
Prieš pirmą naudojimą išplaukite muiluotu vandeniu, išsausinkite. Surinkite vadovaudamiesi instrukcija, esančia ant pakuotės. Po naudojimo, išplaukite šiltu muiluotu vandeniu, išsausinkite. Jei padėsite saugojimui, patepkite labai nedideliu aliejaus kiekiu.
Saugokite nuo vaikų;
Nestumkite malamų produktų pirštais giliai, kad sukamas viduje volas nesužeistų pirštų. Nemalkite neparuoštos (nepjaustytos) mėsos gabalo.
Surinkimo instrukcija rasite čia