

Greitas pristatymas.
Pagaminta iš nerūdijančio plieno ir aliuminio. BE DANGOS.
Skersmuo 28 cm, dugno skersmuo 23,5cm
Aukštis 7 cm.
Stiklinis dangtis su garų išleidimo anda ir nerūdijančio plieno apvadu.
Tinka visų tipų viryklėms ir indukcinėms.
Triply Natural natūraliai neprideganti keptuvė. Alternatyva ieškantiems ekologiškesnio ir sveikesnio maisto gaminimo.
Be cheminių dangų, be PFOA ir PTFE.
Korpusas pagamintas iš trijų sluoksnių: aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno 18/10 išoriniame vidaus sluoksnyje, nerūdijančio plieno
18/0 – dugno išorėje ir integruoto aliuminio- vidinio sluoksnio.
Tolygus šilumos paskirstymas visame keptuvės ar puodo plote, maksimalus energijos vartojimo efektyvumas.
Šilumą izoliuojanti, neįkaistanti, nerūdijančio plieno rankena.
Keptuvė, tinkanti visoms viryklėms, taip pat ir indukcinėms ir orkaitėms.
Kaip naudoti Triply Natural keptuvę be nepridegančios dangos
Triply Natural – tai keptuvė be nepridegančios dangos, pagaminta iš trijų sluoksnių medžiagos: 18/10 nerūdijančio plieno viršutinė pusė +
aliuminis viduje + 18% nerūdijančio plieno apatinė pusė.
Nerūdijantis plienas suteikia tvirtumo ir atsparumo deformacijoms, o aliuminis užtikrina greitą ir vienodą šilumos laidumą. Kadangi TRIPLY
NATURAL neturi nepridegančios cheminės dangos, keptuves reikia naudoti ir prižiūrėti kitaip nei įprastas keptuves.
Geriausias būdas išmokti jas naudotis yra patirtis.
Svarbu temperatūros kontrolė. Triukas yra išmokti reguliuoti temperatūrą pagal norimą gaminti maistą.
Norint tinkamai paruošti keptuvę, ji turi būti pašildyta virš vidutinės temperatūros, bet neperkaitinant. Kad išsiaiškintume, ar keptuvė
pakankamai įkaitusi, pirmus kartus į ją galite įpilti kelis lašus vandens. Jei šie lašai išgaruoja, toliau kaitinkite keptuvę, kol vandens lašeliai
išliks vienodi ir plūduriuos paviršiuje. Šiuo metu pats laikas nukelti keptuvę nuo ugnies ir įpilti šiek tiek aliejaus bei paskirstyti per visą
paviršių. Kelias minutes palaikykite keptuvę nukėlę nuo kaitinimo elemento, kad šiek tiek sumažintumėte temperatūrą, tada sudėkite
kepimui maistą, pastatydami keptuvę ant vidutinės temperatūros ugnies. Neleiskite, kad neįkaistų pernelyg daug. Keptuvę nukelkite nuo
ugnies ir vėl grąžinkite, kad būtų galima rasti tinkamą šilumos tašką. Reguliariai naudojant keptuvę, Jūs greitai nustosite naudoti triuką su
vandens lašais. Priglaudę delną prie keptuvės, sužinosite, kokia jos temperatūra.
Įdomu ir tai, kad kambario temperatūros maistas mažiau prilimpa prie keptuvės paviršiaus, todėl geriau jį prieš tai išimti iš šaldytuvo.
Priklausomai nuo maisto, kurį norite gaminti, netgi gali būti naudinga, kad jis priliptų prie keptuvės. Esant aukštesnei temperatūrai,
naudojant TRIPLY NATURAL keptuvę, galite apkepti mėsą iš abiejų pusių, todėl viduje ji bus mažiau iškepusi. Taip pat sodrų padažą galime
pasigaminti vandeniu ar sultiniu atskiesdami prie keptuvės prilipusį maisto ir riebalų sluoksnį. To negalima pasiekti su keptuvėmis, kurios
turi nelimpantį paviršių.
Valymas
Norint išvalyti keptuvę, gali pakakti ją nuplauti šiltu vandeniu ir iššluostyti virtuviniu popieriumi, jei prie jos neprilipo maisto. Tai išsaugos
natūralias nelipnius savybes kitam naudojimui. Jei prie keptuvės yra prilipusių maisto likučių, geriau ją išplauti dar labai karštą, įpylus
vandens, o po to patrinti vieline šveitimo šluoste, nebijant sugadinti.