Filtruoti pagal

Prieinamumas

Prieinamumas

Prekės ženklas

Prekės ženklas

Skersmuo

Skersmuo

VIRTUVĖS REIKMENYS

Ne veltui sakoma, kad virtuvė – namų širdis. Ten gaminami visi nuostabūs skanėstai, prie kurių nuolat susirenkame su šeima ar susitinkame su draugais. Tad, kad paruošti vieną ar kitą patiekalą nuolat reikia pjaustyti, maišyti, tarkuoti, minkyti, formuoti, kepti, malti. Visoms šioms užduotims atlikti reikia galybės įrankių. Peržvelgę mūsų puikų virtuvės reikmenų asortimentą įsitikinsite, kad mėgautis maisto gamyba savo virtuvėje yra lengva, paprasta ir malonu. Virtuvės reikmenys pagaminti iš tvirtų medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas, ketus, plastikas, silikonas. Nes tik iš tokių medžiagų pagaminti įrankiai yra kokybiški, patvarūs, funkcionalūs ir lengvai prižiūrimi. Be abejo virtuvės reikmenys turi būti gražūs, modernūs bei puošti virtuvę.

Ko gali prireikti Jūsų virtuvei?

Pasirinkimas iš ties gausus. Galite pasirinkti aptakius nerūdijančio plieno įrankius, galbūt plastikinius ar silikoninius  įrankius – dėklas ar stovas padės juos tvarkingai laikyti kartu. Galite rinktis medinius malūnėlius ar granitines grūstes, kad sukurtumėte savo tobulą prieskonių rinkinį.  Nepamirškite peržiūrėti pjaustymo lenteles. Gal reikėtų rinktis pagal spalvą, kad atskirti pjaustomą mėsą ir daržoves. Pagal poreikį galite rinktis medines ar silikonines pjaustymo lenteles. Kad ir kokį maistą pjaustytumėte reikalingas peilių asortimentas. Rinkinys patogiau - galėsite pjaustyti bet ką – nuo ​​duonos iki daržovių. Nepamirškite pasidomėti ir trintuvėmis (tarkomis). Kiaurasamčiai, šaukštai, mentelės taip pat labai reikalingi priedai virtuvės gyvenime. Salotoms džiovinti gali pakakti kiaurasamčio, tačiau daržovių džiovyklė yra daug efektyvesnė. Maisto gaminimas kartais gali būti šiek tiek netvarkingas, todėl reikėtų pasirūpinti originalia prijuoste ar puikiai drėgmę sugeriančiu rankšluosčiu.

Virtuvės reikmenų priežiūra

 Yra įvairių virtuvės reikmenų, atitinkančių jūsų poreikius ir pageidavimus, jie yra skirtingo dizaino ir skirtingų funkcijų. Atkreipdami dėmesį į pasirinktų daiktų naudojimą, plovimą ir laikymą, galime užtikrinti ilgesnį gaminio tarnavimo laiką. Iš plieno, stiklo, plastiko, silikono ar medžio pagamintus reikmenis rekomenduojama plauti rankomis su šiltu vandeniu, o gaminius iš nerūdijančio plieno ar bakelito galima lengvai plauti indaplovėje.

Rasta 655 prekės(-ių).

Rodoma 1-20 iš 655 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

10,59 EUR

Česnakų spaustukas 16cm "Tinto"

Nemokamas pristatymas

Esame BANQUET atstovas Lietuvoje. Greitas pristatymas;

Medžiaga: metalas (cinko lydinys chromuotu paviršiumi); rankena - juodos spalvos plastikas;

Bendras ilgis: 16cm ;

Nerekomenduojame plauti indų plovimo mašinoje.

Theme Options

Theme color
Background Image body: